Products

Egy hely, ahol mindig a Vásárló az első...

Mert a mi hozzáállásunk - Szemé(ly)re szabott!

 

A Prágai Látszerészet 1973 óta üzemel, melyet a családfő Prágai András alapított Szegeden a Bartók Béla téren. Már majdnem két évtizede csak látszerész szaküzletként szolgálja a város és a régió lakosságát. Színvonalas optikai szolgáltatásuk lényeges jellemzője a megbízhatóság, a mindig naprakész szakmai felkészültség és pontosság. A családi vállalkozás sikerességét az állandó fejlesztésnek és a profil folyamatos bővítésének köszönheti.

A kezdetben nem csak optikai profillal foglalkozó cégből napjainkra Szeged és környékének egyik legszélesebb áruválasztékával és szolgáltatás csomagjaival rendelkező optikai szaküzletévé lépet elő.

Ebből következik, hogy nincs, olyan szakmai kihívás, melyre ne találna megoldást a kiválóan felkészült szakember gárda. A minőségi munka egyik fokmérője, hogy mindig a legkorszerűbb technológiával dolgoznak, melyeket a folyamatos géppark fejlesztésekkel és elméleti képzésekkel igyekeznek tökéletesíteni. Cégük fő vonzereje a magas színvonalú pontos munkában, a munkatársak informáltságában és a kellemes, családias, de hozzáértő kiszolgálásban rejlik, melyhez a hátteret egy biztos alapokon nyugvó beszállítói hálózat alkotja.

A gyermekekre – akik a jövő generációját képviselik – nagy hangsúlyt fektet a műhely. A kedvesség, az alapja a velük való foglalkozásnak, ezért tudhatja magának a Prágai Látszerészet a legtöbb gyermekkorú vásárlót. Természetesen minden korosztály tagjaira felkészült az üzlet, hiszen a mai felgyorsult világban talpon maradni és kielégítően, jól dolgozni a legnehezebb feladat.

A Prágai Látszerészetbe betérő szemüveget vásárolni szándékozók megtalálhatják saját korosztályuk szakemberét.  Népszerűségük titka többek között az, hogy keresik a Vásárló kedvét, udvariasan, megértően bánnak vele, hiszen náluk valóban a vevő az első.