FONTOS!

A következő árak és feltételek kizárólag Magyarország közigazgatási határain belül érvényesek! Amennyiben Ön külföldre szeretné kérni a csomagját, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés előtt!
A csomagok utánvétes szállítása is csak Magyarország határain belül lehetséges. Külföldi megrendelőink csak a bankkártyás vagy az átutalásos fizetési módot választhatják.

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 

A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk. Partnerünk a GLS vagy Sprinter futárszolgálat, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt.

A szállítási és csomagolási díj:

A csomagolás díjmentes szolgáltatásunk, szállítási költségek:
Szállítás postai / futár utánvéttel: 1500.- / csomag
Szállítás postán vagy futárral kártyás fizetés esetén 1000.- / csomag
Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg hétköznap 10:00 - 17:00 óra között elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítés. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség.

Lehetőség szerint 3 munkanapon belül igyekszünk eljuttatni Önhöz a megrendelt termékeket, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben értesítjük. Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.
Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefon-számot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!

Csomagolás

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeket teljes épségben kapják meg vásárlóink. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Személyes átvétel

Amennyiben nem futárszolgálat útján, hanem személyesen szeretné megkapni a terméket, erre is van lehetőség a Prűgai Látszerészetben, Szegeden a Bartók Béla tér 11. szám alatt helyen, munkanapokon 9:30-17:30 óra között, előre egyeztetett időpontban. Az átvétel helye a megrendelés érvényesítése során választható. Ekkor ön a postaköltség megfizetésétől mentesül.

Vásárlástól való elállás joga

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Prágai Látszerészet kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.

Ha további kérdése merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban, kérjük, hogy a kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségek valamelyikén jelezze nekünk, hogy kollégáink segíteni tudjanak!