ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

VÁSÁRLÓI ADATVÉDELEM

Az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.), valamint a Direktmarketing Törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a Prágai Látszerészet., mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. Adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Az ilyen módon történő adatkezeléshez való írásbeli hozzájárulását regisztrációjával automatikusan megadja.

Az Eladó a birtokába jutott adatokat elektronikus rendszerében tárolja, bizalmasan kezeli és kizárólag a rendelések teljesítéséhez, hírlevél küldéshez és átfogó statisztikai adatok készítéséhez használja fel. Harmadik félnek nem adhatja tovább. Kivételt képez, ha a harmadik fél az Eladó szerződéses partnere - futárszolgálat - és a Vevővel kötött vásárlási szerződéshez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok továbbítása, vagy ha a Vevő erre az Eladót - nyilatkozatával - feljogosítja. Továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

MEGJELENÍTETT KÉPEK TULAJDONJOGA COPYRIGHT

A www.pragailatszereszet.hu oldalon megjelenített képek a Prágai Látszerészet kizárólagos tulajdonát képezik. A megjelenített képek nyomtatott, vagy digitális formában (interneten) történő megjelenése a Prágai Látszerészet írásbeli hozzájárulásával lehetséges. A Prágai Látszerészet. kizárólag kereskedői partnereinek biztosítja a tulajdonát képező fotók használati jogát, mely csupán digitális formában valósulhat meg, és harmadik félre nem ruházható át. A képek használatbavételi joga megszűnik, amikor a kereskedő a Prágai Látszerészettől vásárolt árucikket az utolsó darabig értékesítette.