palyazat.png

palyazat.png

Facebook_Logo19.gif

Instagram_App_Large_May2016_200.png

 

  

papás.JPG


A Prágai Látszerészet rövid története

Családi vállakozásunk 1973 óta üzemel, melyet a családfő Prágai András Mihály alapított Szegeden a Bartók Béla téren. Több mint két évtizede csak látszerész szaküzletként szolgálja a város és a régió lakosságát. Színvonalas optikai szolgáltatásuk lényeges jellemzője a megbízhatóság, a mindig naprakész szakmai felkészültség és pontosság. A családi vállalkozás sikerességét az állandó fejlesztésnek és a profil folyamatos bővítésének köszönheti.

A kezdetben nem csak optikai profillal foglalkozó cégből napjainkra Szeged és környékének egyik legszélesebb áruválasztékával és szolgáltatás csomagjaival rendelkező optikai szaküzletévé lépet elő.

Ebből következik, hogy nincs, olyan szakmai kihívás, melyre ne találna megoldást a kiválóan felkészült szakember gárda. A minőségi munka egyik fokmérője, hogy mindig a legkorszerűbb technológiával dolgoznak, melyeket a folyamatos géppark fejlesztésekkel és elméleti képzésekkel igyekeznek tökéletesíteni. Cégük fő vonzereje a magas színvonalú pontos munkában, a munkatársak informáltságában és a kellemes, családias, de hozzáértő kiszolgálásban rejlik, melyhez a hátteret egy biztos alapokon nyugvó beszállítói hálózat alkotja.

A gyermekekre nagy hangsúlyt fektet a műhely, külön gyereksarokkal várja a kis vásárlókat. A kedvesség, az alapja a velük való foglalkozásnak, ezért tudhatja magának a Prágai Látszerészet a legtöbb gyermekkorú vásárlót. Természetesen minden korosztály tagjaira felkészült az üzlet, hiszen a mai felgyorsult világban talpon maradni és kielégítően, jól dolgozni a legnehezebb feladat. A Prágai Látszerészetbe betérő szemüveget vásárolni szándékozók megtalálhatják saját korosztályuk szakemberét.  Népszerűségük titka többek között az, hogy keresik a Vásárló kedvét, udvariasan, megértően bánnak vele, hiszen náluk valóban a vevő az első.


A nálunk készült szemüvegek minőségét, a Magyar Optikus Ipartestület tanusítványa garantálja.

 

Prágai Látszerészet anno1973 - Szemére szabott kiszolgálás!

 


 

 

 

 

VMC2017.jpg